SARIS PYSSELBLOGG

Presentation

URL:    http://sarispysselblogg.bloggplatsen.se
Registrerad:    2008-10-27 15:51
Senast inloggad:    2018-01-30 07:32
Bloggtitel:    SARIS PYSSELBLOGG
Förnamn:    Sari
Efternamn:    Hänninen
Län:    Västra Götalands län
Kommun:    Göteborg
Ort:    Göteborg
Intressen:    scrapbooking, kortmakeri, card making, pyssel, tags

Jag heter Sari och med tillägget the tag och jag vill visa upp mina pysselalster som jag inspirerats till av tidningar, andra bloggare och youtube-användare, förutom egen kreativ tankeverksamhet.Vad jag minns, började jag att göra layouter 2006. Jag provade att göra både stora och små format och kom att gilla det mindre formatet mer och mer. Jag gjorde några minialbum, vilket i sin tur ledde till att jag började göra kort.

Efter att ha förlorat mig helt och hållet i ugglornas och halloweenfigurernas värld, blev jag kontaktad av Kortmakaren i januari 2009. De frågade om jag ville vara gästdesigner hos dem under året. Det är ju klart att jag tackade ja!!!

Det var en spännande tid som gav mig erfarenheter om både det ena och det andra.


Under våren 2009 kom jag i kontakt med Annelie på Scrapbruket och började göra layouter, minialbum, askar med mera åt dem.


Nästa fascination kom när jag upptäckte alla möjliga sätt att vika kort på. Specialvikta kort kom att bli en av mina passioner.


Och i slutet av år 2009 kom jag i kontakt med Maria på Scrap & Hobby i Sävedalen. Maria ville att jag skulle hjälpa henne med bloggen och det ville jag så gärna. Det dröjde inte länge förrän jag jobbade extra och var involverad flera småprojekt. Vi skaffade ett inspiratörsteam och arbetade sakta men säkert upp butiken. Nu är jag där på heltid fram till och med jul i alla fall. Vi får se vart det hela slutar.


Med tiden har jag testat på att stämpla både elefanter, ugglor, spindlar och häxor. Numera är jag helfrälst i stämplarna från the Greeting Farm, Tim Holtz, Artemio och Inkido.

Jag gör också videor som jag lägger ut på youtube. Ni kan finna dem där om ni söker efter mig genom mitt nick: thenorsugirl.


Ibland känner jag för att blogga om sådant som gör mig glad och det kan vara t ex katt- eller musikvideor. Såleledes kan bloggen innehålla även dessa saker :-).


Min ambition är inte att bli en världsbäst bloggare… utan tjäna som en inspirationskälla för andra pysslare.


Om du vill kontakta mig angående blogg-godis-vinst, beställning av kort eller utav någon annan pysselrelaterad sak, kan du göra det på adressen:thenorsugirl@hotmail.com


PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

KALENDER

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011
>>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Hagaplan